Bračni ugovor

Razvod i djeca

Podjela imovine

Testament

 

Mi smo odvjetnički ured & ured za medijaciju, sa uredom u Grazu & Zagrebu, orijentiran na pravne odnose vezane za obitelji (URED USMJEREN NA OBITELJSKE ODNOSE - FAMILY ORIENTED OFFICE).

 

 

Ured je osnovan u veljači 2007. godine u Zagrebu, u međuvremenu sa uredom i u Grazu, i do danas ima iskustvo od više od 1.000 riješenih predmeta, neki od tih predmeta bili su vrlo zahtjevni i opsežni, sadržani u više registratora.

 

 

Glavni zadatak Odvjetničkog ureda & Ureda za medijaciju ADLER (prije Cikač) je zastupanje i savjetovanje stranaka u području obiteljskog i nasljednog prava (Brakovi-Razvodi-Imovina-Ostavina), kako i u prekograničnim predmetima (Internacionalno obiteljsko i nasljedno pravo).

 

 

Naš ured u Grazu zastupa prije svega stranke koje govore hrvatski, bosanski, srpski i slovenski jezik, i koje imaju pravnu situaciju koju je potrebno riješiti.

 

 

Sa našim uredom moguće je komunicirati na 6 jezika (Njemački, Engleski, Hrvatski, Bosanski, Srpski i Slovenski).

 

 

Naš cilj je pratiti stranku od početka do uspješnog završetka sudskog postupka ili medijacije, te stajati na raspolaganju stranci uvijek kada je to potrebno.

 

 

Kako bismo uvijek bili u mogućnosti zadovoljiti potrebe naših stranaka i ponuditi im kvalitetna pravna rješenja, kontinuirano radimo na poboljšavanju i produbljivanju naših stručnih znanja i sposobnosti osobito kroz:

  • prisustvovanje stručnim konferencijama
  • članstva u stručnim udrugama 
  • razmjenu iskustava s pravnim stručnjacima 
  • praćenje stručne pravne literature.